Lise Charmel Sleepwear

Vrouwelijk en elegant, op ieder moment

Er zijn vrouwen die zich bij loungewear het beeld vormen van huispakken in velours en die in bed het liefst een flanellen pyjama dragen. Behoor jij niet tot dat type en wil je onder alle omstandigheden van vrouwelijke elegantie blijk geven? Dan is het loungewear dat bij jou past Lise Charmel loungewear. In deze collectie bestaat geen ruimte voor comfortabele, maar niet steeds even elegante, leggings of dikke huissokken. Vrouwelijkheid voert hier de boventoon en dat is zowel zichtbaar in de fragiele nachthemdjes, als de schitterende Lise Charmel neglisés. Zijden, satijn en kant hebben de hoofdrol, ook bij de Lise Charmel nachtmode. Veel van de nachthemdjes zijn prima te combineren met de lingerie van hetzelfde merk en kunnen ook als onderjurkje dienst doen.

Je blijft kiezen!

Lise Charmel loungewear vormt een geïntegreerd onderdeel van de lingerielijnen van dit merk. Dit najaar kun je kiezen uit vijf verschillende collecties. De lijn Plaisier Guipure biedt je schitterende creaties, uit Franse kant en in fraaie roomwitte- en aubergine kleuren. Wil je thuis op de bank of in bed een uitstapje naar het verleden maken? Dan is een satijnen hemdje met bijpassende shortje uit de Swinging Deco-lijn een setje van Lise Charmel nachtmode, waarin je je beslist prettig zult voelen. In de lijn Desir Karma combineer je nachthemdjes in nachtblauwe- of aubergine kant met een Lise Charmel neglisé met fraaie prints. Het zilvergrijs van de lijn Ultra Feminin laat jou stralen en van je meest vrouwelijke kant zien. Voel je je het meest verleidelijk in zwarte kant? Dan is het sensuele Lise Charmel loungewear Magic Veda de lijn voor jou.

Lise Charmel in Veldhoven kopen

Net zoals de lingerielijnen van Lise Charmel, maken ook Lise Charmel nachtmode en loungewear onderdeel uit van de collectie van Pluche in Veldhoven. Als liefhebster van vrouwelijke, verleidelijke lingerie kom je bij ons optimaal aan je trekken. Zowel door de keuze die je uit de collectie van dit merk hebt, als vanwege de vele andere unieke, exclusieve merken waar je in onze boetiek toegang toe hebt. In een ontspannen sfeer nemen wij alle tijd voor je en uiteraard heb je de gelegenheid ieder item dat jou aanspreekt te passen. Kwaliteit en vakkennis staan bij Pluche hoog in het vaandel. En wanneer jij net zoveel liefde en passie voelt voor het product als wij, ga je beslist met fraai loungewear of een prachtig setje de deur uit.

0