Aubade Loungewear

Kleurrijke en uitdagende loungewear

Aubade is al sinds jaar en dag een lingeriemerk dat vele volgers kent. Vrouwen die de kleurrijke pracht van het merk weten te waarderen, maar ook collega-lingeriemerken. Het merk is dan ook trendsettend in haar branche en een voorbeeld voor velen. Ook waar het om andere vrouwelijke kleding gaat, weet het merk indruk te maken. Aubade loungewearis daar een goed voorbeeld van. De ontwerpen tonen de kleurrijke verfijning die zo bepalend is voor het merk en zijn uitdagend, zonder ordinair te zijn. In een nachthemdje of babydoll uit de collectie van Aubade nachtmode, zou je zomaar even het gevoel kunnen krijgen dat de hele wereld om jou draait. Zo’n hemdje is een cadeautje dat speciaal voor jou gemaakt lijkt te zijn en waarin je je zowel koninklijk, als oneindig aantrekkelijk voelt.

Combineren maar!

Wanneer op zoek bent naar Aubade loungewear, dan hoef je niet met een keuze uit enkele items genoegen te nemen. Het merk kent diverse collecties en je kunt je loungewear of je Aubade nachtmode dus precies naar jouw smaak en voorkeur kiezen. De lijn Reine du Carnaval, bijvoorbeeld, biedt je schitterende nachthemdjes met kant met een subtiele transparantie en fraaie bloemenprints. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en prima te combineren met, bijvoorbeeld, een tanga uit de gelijknamige lingerielijn. Andere aansprekende namen van collecties zijn Projection Privée, Swinging Night en Brazil Paradise. Hul je je het liefst van top tot teen in transparante kant? Dan is de lijn Effusion de Dentelle beslist aan jou besteed! De diverse collecties omvatten bolero’s, kimono’s, Aubade neglichés en teddy’s. Hierin ben je, ook thuis op de bank of in bed, een stralend en aantrekkelijk middelpunt.

Aubade in Veldhoven kopen

Om Aubade in Veldhoven te kopen, kun je terecht bij Pluche. Wij bieden je een collectie met merken die bekend en wat minder bekend zijn in Nederland. Exclusieve lingerie, bijzondere badmode en ultrazacht, supervrouwelijk lounge- en sleepwear zijn bij ons eenvoudig voor jou toegankelijk. Onze sfeervolle boetiek is klein, maar fijn en de hemel op aarde voor iedere vrouw, en man, die van uiterst vrouwelijke kledingstukken houdt. Behalve op een prettige sfeer en een fraaie collectie, kun je rekenen op persoonlijke aandacht en vakkundig advies. In onze boetiek draait alles echt even om jou!

0