Antigel Sleep & Loungewear

In één woord: perfect

Het Franse Lise Charmel staat bekend om de verfijnde lingerie en is succesvol in alle producten en merken die het lanceert. Een van die merken is Antigel, dat onder de naam Antigel Simply Perfect een lounge- en sleepwearcollectie op de markt brengt, die je doet watertanden. De naam van deze collectie is alles zeggend, want van perfectie is zonder meer sprake. Dat geldt voor de fijne weefsels, de subtiele kantaccenten, het fantastische draagcomfort en de onmiskenbare vrouwelijkheid die de ontwerpen uitstralen. Loungen en slapen worden bijna niet te overtreffen ervaringen. Als je Antigel nachtmode hoort, vermoed je mogelijk dat je hierin alleen thuis een goed figuur slaat. Iedere onderdeel is echter uitstekend te combineren met de kleding die je, buiten je privédomein, aan anderen toont. Je kunt op iedere moment genieten van dit summum van luxe en verfijning.

Van Antigel negliché tot fraaie legging

De lijn Simply Perfect biedt voor ieder wat wils. De shirtjes en body’s zijn uitgevoerd in zachte materialen en afgewerkt met fraaie kant. Ze geven je een sensueel, vrouwelijk gevoel wanneer je ze thuis of onder je bovenkleding draagt, maar maken ook dat colbertje of spijkerjasje helemaal af. Een Antigel negliché kun je zowel in een korte- als een lange variant aanschaffen en heeft een zachtheid die ongeëvenaard is. Een nachthemdje met spaghettibandjes geeft die vamp-look waar iedere vrouw van tijd tot tijd naar op zoek is. In een fijngeweven nachthemd met kantaccenten zak je heerlijk onderuit op de bank. Zeker wanneer je dat combineert met een bijpassende legging. Met Antigel nachtmode kun precies die sfeer en dat gevoel creëren dat aansluit op jouw stemming en behoefte op dat moment. Zeker ook, omdat alle items uit de collectie in maar liefst zes kleuren te koop zijn.

Antigel in Veldhoven kopen

Lise Charmel, en de collecties van haar andere merken, zijn geen onbekenden in de lingerieboetiek van Pluche in Veldhoven. De hoge kwaliteit, het prettige draagcomfort en de vrouwelijke ontwerpen met subtiele accenten, maken dat deze collecties door velen gewaardeerd worden. Een van die merken is Antigel loungewear Simply Perfect. Een aanschaf uit die collectie is een aanrader voor iedere vrouw die van verfijnde luxe houdt. In onze kleine, exclusieve lingerieboetiek kun je in een ontspannen sfeer items uit deze collectie, en die van andere merken in het topsegment, bewonderen en passen. En natuurlijk staan onze aandacht en vakkennis daarbij geheel tot jouw beschikking.

0