Sleep & Loungewear

Helemaal tot rust komen

Een vermoeiende dag op het werk of andere dagelijkse drukte: ontspanning begint wanneer je jezelf, ’s avonds of in een weekend zonder afspraken, die heerlijke rustmomenten gunt. In sportief, comfortabel loungewear of in een setje met bijpassend negliché: weggezakt in de weelderige kussens van je bank of bij het zacht schijnend avondzonnetjes op je terras, komt je het zalige niets als een welkome deken over je. Je hoofd wordt leeg, je lichaam loom en je komt helemaal tot jezelf. Als vrienden even aan willen schuiven, kom je in je smaakvolle loungewear goed voor de dag. Maakt de ontspanning je vooral slaperig? Dan stap je zo in bed en doet je outfit ook prima dienst nachtmode.

Klik op een logo voor meer informatie over het merk

Nu ben jij aan de beurt

Of je de dag nu wilt oprekken of gewoon lekker wilt gaan slapen: je ontspant het meest wanneer je daarbij lounge- of sleepwear draagt waarin jij je prettig voelt. De een ontspant in een comfortabele broek van zachte stof met bijpassende top, de ander wil loungen en slapen als een stijlvolle diva. Bij ons koop je precies dat huispak of dat negliché dat aansluit bij jouw optimale loungegevoel. En wanneer de wijn op is of je nog even iets moet posten, kun je in veel van die creaties ook zonder gêne de straat op.

Lounge- en sleepwear kopen bij Pluche

Ook voor kleding voor ontspannen loungen en voor luxe, vrouwelijke nachtmode, is Pluche de boetiek waar je moet zijn. De exclusieve merken uit onze collectie kenmerken zich door hun hoge kwaliteit en stijlvol design. Veel items kunnen eenvoudig onderling gecombineerd worden. Iedere vrouw is anders en datzelfde geldt voor de topmerken en modellen die je in onze boetiek vindt. Zo kun je, ook wanneer slapen of ontspannen je enige doel is, dat doen op jouw manier.

0