Nieuws blog

LEES HIER ONZE LAATSTE NIEUWTJES EN BLOGS

Zomer 2014 nieuw!

Het is me weer gelukt voor jullie: super hippe bikini’s van Luli Fama (uit Miami) hangen vrolijk te zijn volgend voorjaar bij Pluche!

Luli Fama herken je aan de kleurige/vrolijke prints en de mix- en match stijlen. Deze bikini’s zijn gebruikt in de film Verliefd op Ibiza. De film gaat als serie verder op TV vanaf okober 2013 (meen ik). Daar zijn natuurlijk weer de Luli Fama bikini’s te zien. Twee daarvan zijn zometeen bij Pluche te koop!

Zodra ze binnen zijn laat ik het jullie weten!

Afgelopen maandag heb ik nog mooie/uitgesproken lingerie ingekocht van Pleasure State (white & black-label). Het leuke nieuws bij Pleasure State was dat de prijzen omlaag zijn gegaan, YiHa!!

Bij Claudia van Calvin Klein was het ook weer gezellig. Natuurlijk was ik bij haar rond lunchtijd (eten is mijn hobby) en hebben we een 3-tal leuke sets samengesteld met bijpassende pyama’s etc. Lekker fris en betaalbaar!

Voor komende zomer wederom blij geworden van Sedna. Sedna was al te koop bij Pluche. Leuke aanvulling waren de bijpassende zomer-jurkjes. Voor volgend jaar is het Ayla weer goed gelukt: Slangenprint met oranje – zachtgroen met beige – diep groen en blauwe kleuren in combinatie met een Missioni-achtige print. (maar dan niet zo duur 🙂 )

Kortom, de winter moet nog beginnen: en daarvoor hangen ook al supermooie setjes in de winkel. Maar heb ook alweer zin in de zomer….

 

Tot snel weer!

Bianca