Nieuws blog

LEES HIER ONZE LAATSTE NIEUWTJES EN BLOGS

Winter?!

… afgelopen week scheen de zon volop en nu … het ik kkkkoud…. bah! Leuk in december maar niet als je rekken vol hebt hangen met badmode, ieks!

Er waren ook mensen in de winkel die op korte termijn op vakantie gaan en toch een bikini of badpak nodig hebben. Ik hoorde bestemmingen zoals: Curaçao, Aruba, Thailand, Turkije….

Vandaag weer eens de poppen omkleden, dat is nog een hele job hoor! Ik dacht altijd al: waarom hebben andere lingeriezaken alleen buste’s staan, dat zegt niet zoveel, een pop spreekt meer… maar nu weet ik het… het is verdomde lastig om alle benen en armen eraf en weer erop te zetten, zeker als je alleen in de winkel bent.
Gelukkig kan ik Iris, Rianne en Peggy bellen om te helpen, ze vinden het heel leuk en ik ben er enorm mee geholpen en het is zeker zo gezellig !

Vanmiddag om 16 uur heb ik een vergadering met Monique van Bibelot en Thea van Zappa’s omtrent de modeshow op 20 maart as bij St. Tropez in Veldhoven. We hadden, ja hadden…. 100 kaarten te koop voor 30 euro p/st. Het was niet normaal, deze waren binnen 3 dagen allemaal weg! Het is een modeshow met een walking dinner (5 kleine gangetjes) en een prosecco bij binnenkomst. Daarbij verloten alle deelnemers behoorlijke cadeaubonnen! De andere deelnemers zijn Lijn16, Brigit Strijbos Fotografie en Kapsalon Loft by Bibelot.

Voor iedereen die het kaartje gemist heeft: let op Facebook, zeer waarschijnlijk volgt in het najaar weer een spetterende show!

Groetjes,