Nieuws blog

LEES HIER ONZE LAATSTE NIEUWTJES EN BLOGS

Weer online

Door een technische storing achter te schermen van deze site is het voor mij lange tijd niet mogelijk geweest om de site up-to-date te houden. Gelukkig kan het nu weer. Bedankt Marco van Budgetmedia!

Ondertussen komt het voorjaar eraan en dus ook de bamode voor 2014. De toppers van 2013 zijn er weer bij dit seizoen: Sedna, Boho, Antigel en Rafaella ‘Angelo.

Ook zijn er nieuwkomers in badmode: Aubade, Luli Fama, Freya en Panache. Voor leuke en betaalbare kaftan’s, pareo’s, hoeden en strandtassen kunnen we gaan smullen van Pia Rossini!

De trend voor zomer 2014?? Felgekleurde enkelbandjes met bedeltjes eraan!! Verkrijgbaar bij Pluche van het merk Caroline Baggi

Pluche blijft niet stilzitten en heeft 2 leuke en stijvolle evenementen op de agenda staan:

Op zondag 16 maart is het jaarlijkse Marilot Secret Fashion Event 2.0. Een middag vol fashion van Marilot en ook Pluche zal zich voorstellen aan het publiek. Wil je er ook bij zijn en meteen een leuke korting genieten…? Voor kaarten zie www.bylotte.nl

Op zondag 30 maart is er een High-Tea Fashion Sunday bij Oakwood Grill in Veldhoven. Bibelot, Zappaz en Pluche verzorgen deze middag met een aantal mini-show’s tijdens de overheerlijke hapjes. Aansluitend kun je vol inspiratie gaan passen en combineren in de winkels zelf. Deze zijn van 15:00 tm 17:00 uur open. Leuk om te weten is dat je een leuke korting krijgt tijdens deze zondag. De kaarten zijn binnenkort te bestellen of nu al te reserveren. Bel hiervoor 040-7676078 (24,50 all in)

Graag tot bij Pluche of bij een leuk aankomend event!

Bianca