Nieuws blog

LEES HIER ONZE LAATSTE NIEUWTJES EN BLOGS

Warm en Airco

Er hangen nog steeds leuke bikini’s in de Sale tegen zeer vriendelijke prijzen in de winkel! Van A tm E/F cup kan ik jullie nog helpen. De lingerie in de Sale loopt al aardig leeg, maar toch van A t/m F cup nog aanwezig.

Ondertussen wordt ook al de najaars/wintercollectie geleverd, maar dat blijft nog even in opslag staan. Want wil jij met dit weer een té gek gaaf huis/loungpak passen van Antigel? Neeeee vast niet, het blijft plakken aan je lichaam met deze dagen. Gelukkig is de winkel  voorzien van een airconditioning, dat maakt het wat aangenamer om te passen.

Had ik al verteld dat als je wilt (omdat je heel druk bent of het gewoon gezellig vindt) ook een avond kunt komen shoppen alleen of met vriendinnen? (Private-shopping)  Deze leuke avond (zonder eindtijd, zooo 2008) is voorzien van een glaasje bubbels en kleine hapjes om het extra gezellig te maken. Er kan volop en in alle rust gepast, gelachen en geshowd worden die avond.  Bij interesse kun je langskomen in de winkel, je stuurt een mail of belt op 040 – 76 76 078.

Groetjes,

Bianca

Ps. keep it cool!