Nieuws blog

LEES HIER ONZE LAATSTE NIEUWTJES EN BLOGS

Najaar 2013

Het is al weer bijna 1 oktober …… wat gaat de tijd toch snel. Iedereen terug van vakantie, kinderen naar school, natuurlijk eerst de kids in de nieuwe kleding, dan mam’s en pap’s…  en dan de bijpassende lingerie! Elk seizoen willen we toch iets leuks? Daar hoort op z’n tijd toch ook een leuke BH bij? Vind ik wel, je hebt de goede maat te pakken, een leuke kleur, want als het bandje zichtbaar is, dan moet het ook leuk van kleur/vorm zijn, en voor jezelf is het het eerste wat je aantrekt in de ochtend. Als dat goed is, komt de rest vanzelf ook goed.

Er zijn vrouwen die zichzelf verwennen met een setje en zelfs met 2 onderstukjes. Dat is nu een sterk punt van Pluche: je kunt kiezen uit 2 of 3 verschillende broekjes bij je BH. Niet iedereen heeft zin in een string, de ander zweert erbij…

Naast de najaars- winter lingerie welke nu elke week binnenkomt wacht ik met smacht op de loungewear van Sedna. Wel lekker, zeker nu de avonden/ochtend zou koud worden. Heerlijk voor thuis, maar met gemak kun je hierin de hond uitlaten, de kids naar school brengen (incluis Ugg-achtig schroeisel en een hippe sjaal) en je boodschappen doen. Geen punt! (bij Pluche)

Laat ik zeker niet vergeten dat de Afterwear (lees pyama/lounge maar dan echt voor in huis) van het Deense merk Catchy ook al in de winkel hangt. Velen hebben het al in de etalage gezien en zijn meteen verliefd geworden! Veel zachte materialen met leuke combinatie’s. Die oude ochtendjas… is die niet aan vervanging toe??? 🙂

Voor de aankomende feestdagen heeft Pluche al het benodigde inpakwerk ingekocht. Dat zijn de luxe verpakkingen/dozen waarin de cadeaubon of een setje in kan. Heel chique! Samen met mam heel wat tijd zitten vouwen en knutselen, maar het resultaat mag er zijn, bedankt Mam. Overigens…. deze doosjes zijn er het hele jaar hoor!

… Ik heb gelezen dat de film ‘ 50 Tinten Grijs’  eraan gaat komen….. we keep in touch! (spannend)

Groetjes en tot Pluche,

Bianca