Nieuws blog

LEES HIER ONZE LAATSTE NIEUWTJES EN BLOGS

modeshow

WAUW, wat is dat gaaf zeg, samen een modeshow regelen!! 6 Kanjers van meiden waren heel gaaf gekapt door het team van Shane uit Eindhoven. Daarna de make-up erbij en het waren 6 plaatjes!

Grand Caf’e St. Tropez was omgetoverd in een warme, sfeervolle ruimte waar iedereen op z’n gemak kon staan/bewegen. Wel zo fijn! Het waren 6 heerlijke gangetjes, mede samengesteld door Lijn 16 en mijn 1e 2 wijntjes vlogen erin in het begin om iets rustiger te worden. Toch wel spannend… had ik niet gedacht… moet toch allemaal maar goed gaan.

De eerste ronde liep ietsiepietsie mis… het ging te snel, de routing in de zaal was niet duidelijk en de dames waren nog lang niet klaar met omkleden toen ze voor de 2e keer (in de 1e ronde) weer moesten verschijnen. Maar let op.. de 2e ronde: te gek! 1000% zelfvertrouwen, het publiek deed leuk mee en waren heel enthousiast. De kleding van Bibelot was geweldig met bijpassende schoenen van Zappaz en daarna moesten ze in lingerie en badkleding. Best eng natuurlijk, maar iedereen was blij verras dat we niet alleen maat 36 lieten zien.
Enkele dames gingen richting maat 42/44 en borsten t/m F cup.

Zo zie je maar: iedereen kan er heel goed uitzien, je moet je alleen goed laten adviseren in de winkels en dat kunnen we bij Bibelot, Zappa’s en Pluche 🙂

Er volgde nog een 3e ronde en ik werd langzaam een beetje rustig: het is goeg gegaan: meiden tevreden, bezoekers tevreden dus ik ook tevreden. Ik vond het alleen jammer dat ik niet genoeg tijd had om tussen de enthousiaste bezoekers te lopen. Ik had graag wat meer willen kletsen.. Maar goed, dat komt goed bij een volgende show, dan weet ik beter hoe het allemaal werkt.

Gelukkig heb ik die avond en gisteren heel veel positieve reacties gehad en opmerkingen van: nou, dat is weer eens een keer ‘ andere’ lingerie, leuk. Daar doe ik het voor. Bij Pluche kun je terecht voor een dagelijkse lingerie set maar ook net een ander type BH, of set welke er meer uitspringt. We willen ons toch graag onderscheiden?
Nou, dat kan, ook in lingerie!

Het is vandaag vrijdag, zo meteen weer naar de winkel. Het rek van de show staat nog in de winkel want ik kon nog geen moment vinden om het op te ruimen. Maar dat is niet erg, steeds als ik erna kijk krijg ik een enorme smile op mijn gezicht en word ik weer heel even warm van trots.

Fijn weekend alvast en op naar warmere temperaturen!

Liefs,
Bianca