Nieuws blog

LEES HIER ONZE LAATSTE NIEUWTJES EN BLOGS

Modeflitsen op de Kromstraat

Zaterdag 21 en zondag 22 maart was het Modeweekend in de Kromstraat met de daarbij behorende Modeflitsen. Deze flitsen zijn vertaald in een heuse modeshow! Samen met 18 andere ondernemers in de Kromstraat was Pluche ook vertegenwoordigd met twee modellen Anne & Bregje. Wat was ik trots op deze meiden: in de akelige kou, gewoon stralen en niet zeuren. Helemaal top.

Helaas was het zaterdag’s echt slecht weer, de show moest in het overdekte gedeelte wat eigenlijk heel veel gezelligheid gaf. Op zondag was het zonnetje er af en toe bij en dat was ook heel vrolijk (maar wel nog steeds koud). Pluche kreeg veel complimenten over de collectie. Jammer is alleen dat je niet veel kunt laten zien en ik hoop dan ook dat mensen naar de winkel komen om de gehele collectie nog eens rustig te bekijken en vrijblijvend te passen.

Deze week is er weer veel binnengekomen, het is bijna allemaal uitgeleverd. Vanaf jonge meiden met een kleine maat t/m maat G-cup is in de collectie opgenomen. De prijzen zijn dit jaar ook lekker gevarieerd: vanaf 45 euro voor een bikini tot ….. zo gek als jij het wilt maken.

Ook dit jaar heb ik gekozen voor mooie bijpassende jurken en pareo’s om de look af te stylen, maar deze jurken kunnen ook als ‚ gewone’  jurk gedragen worden. Eventueel een onderjurkje eronder en je hebt echt een bijzonder item voor deze zomer.

Ik hoop dat de komende weken het weer een beetje mee gaat zitten en we vrolijk de lente en zomer in kunnen gaan met z’n allen!

Ook voor de lingerie in de lichte kleuren (en natuurlijk de gave modekleuren) hebben we een ruime keuze. Naast onze vaste merken zijn Chantelle, Marie-Jo en Prima Donna ons assortiment komen versterken. Hiervan hebben we nog lang niet alles op voorraad, maar dat zal langzaamaan steeds meer vorm gaan krijgen. Laten we niet vergeten dat deze merken ontzettend goed na te bestellen zijn en dit voor ons geen enkel probleem is!

Groetjes,

Bianca

 


Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *