Nieuws blog

LEES HIER ONZE LAATSTE NIEUWTJES EN BLOGS

Einde zomer

Het lijkt erop dat het einde van de zomer in zicht is….. jammer…. was toch wel gezellig zo met de zon regelmatig in de lucht! De badmode is ook dit jaar weer een succes geweest en voor de late vakantiegangers.. er hangt voortaan een constante doorlopende kleine collectie vanaf het najaar tm voorjaar in de winkel.

In November komen alweer de eerste bikini’s binnen van Rafaella d’Angelo en Luli Fama. In de maanden december, januari en februari druppelt er ook badmode binnen en vanaf maart komt het grootste gedeelte binnen bij Pluche.

Ook voor dit najaar en winter heb ik hele mooie setjes voor jullie ingekocht. Mooi voor jezelf als cadeau of je hebt gewoon een praktische BH nodig. Dat kan natuurlijk ook.

Niet te vergeten dat er ook leuke setjes bij zitten om cadeau te krijgen! Het is een waar feest dit najaar in de winkel. Laat je verrassen door de mooie merken, materialen en kleurencombinatie’s.

Chantal Thomas is een nieuw merk in de winkel. Iets meer gewaagd in stijl en combinatie’s. Heel leuk en ondeugend, speels en spannend tegelijk. Het leuke is dat het merk een ontzettend fijne pasvorm heeft en dat is natuurlijk niet geheel onbelangrijk! Wat Chantal Thomass ook in het assortiment heeft zijn panty’s en kousen, natuurlijk kon ik hierin niet achterblijven en heb ook panty’s (3 verschillende) en enkele kousen besteld. Vanaf September zijn deze verkrijgbaar bij Pluche.

Ondertussen is TizAnn ook een vast merk geworden bij Pluche. TizAnn bestaat bij Pluche uit tassen, riemen en waanzinnige sjaals… deze laaste zijn pas vanaf Januari 2015 in de winkel. De grote tassen zijn big-shoppers/strandtassen van 109,95 en de kleine als handtas voor 99,95. Heel uniek, heel apart. Een musthave!

De riemen zijn werkelijk geweldig! Ze zijn in de kleuren creme, grijs en zwart met een brede band met veren eraan. So Ibiza-style! Gaaf op je bikini als je naar die te gekke party gaat of op een mooie strakke jurk. Verder geen accessoires nodig zal ik zeggen!

Maandag 26 augustus is het weer inkopen voor Zomer 2015.. maar eigenlijk ben ik hier al een heel stuk mee klaar (gelukkig). Nog even de puntjes op de i zetten en weer concentreren op aankomend seizoen.

Op zondag 7 september is voor de 3e keer het Marilot Secret Fashion Event in Eindhoven. Pluche zal zich voor de 2e keer op dit gave evenement presenteren. Fashion, food, fun en drinks. Voor meer informatie zie: www.bylotte.nl

Kom gerust eens vrijblijvend kijken en passen bij Pluche, iedereen is van harte welkom!

Groetjes,

Bianca