Nieuws blog

LEES HIER ONZE LAATSTE NIEUWTJES EN BLOGS

Een nieuw Seizoen, een nieuwe website!

Hij is er! De vernieuwde website van Pluche, ik ben er trots op!

Als eerste in deze nieuwe blog wil ik Gerk Mulder heel hartelijk danken voor zijn tijd, vertrouwen en vooral geduld, maar het resultaat mag er zijn!

…. het is alweer bijna 1 maart 2015 …… 2 jaar geleden begon het avontuur Pluche: en leuk dat het is! Ondertussen wordt de koers welke Pluche moet gaan varen steeds duidelijker en dat is fijn. Fijn voor mij, fijn voor iedereen.  Ik kan vertellen dat er voor dit seizoen weer een prachtige collectie hangt.

Wederom hebben we een zeer uniek merkenaanbod. Natuurlijk zijn de vertrouwde merken ook nog steeds in het assortiment, geen schrik.

De lingeriecollectie is sinds kort sterk uitgebreid met Chantelle, Marie Jo, Marie Jo L’Aventure, Prima Donna en Prima Donna Twist. Met deze merken kunnen wij nog beter voldoen aan de vraag, zeker in de grote maten. Laat je niet afleiden door de etalagepoppen in maat 38 met een C-cup, voor iedere vrouw hebben we een passende, mooie beha in de winkel.

Ook merk ik dat het kleine aanbod in bovenkleding wordt gewaardeerd bij Pluche, hierin is een kleine aanvulling in de winkel van het merk ‘Jade Skye’, überhip in Marbella (Puerto Banus) op dit moment. Het zijn heerlijk te dragen jurken, lange rokken en top’s voor een heerlijke lente/zomer. Een klein merk, kleine collectie: uniek!

Op Zaterdag 21 & Zondag 22 Maart as is het jaarlijkse Mode Event in de Kromstraat. Er zijn diverse leuke activiteiten in de straat zoals modeshow’s van deelnemende winkels. Laat je inspireren, kom voor de gezelligheid met het hele gezin naar onze Kromstraat! Alleen met jullie bezoek kan het een succes worden. Details over het Mode Event volgt binnenkort.

Hartelijk groet,

Bianca


Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *