Nieuws blog

LEES HIER ONZE LAATSTE NIEUWTJES EN BLOGS

Daar zijn we weer

Sorry, sorry, sorry….. veel te lang niks meer van me laten horen.

De tijd is voorbij gevlogen de laatste tijd!!! En wat is het leuk!! Het enthousiasme is nog steeds voor 200% aanwezig, maar het is toch een beetje vermoeiend… leuk vermoeiend. Nu krijgt langzamerhand alles een rustig plekje qua werkwijze en combinatie van werk en prive.

Zonder veel reclame hebben toch al veel mensen de weg naar Pluche gevonden! Verrast door de vernieuwende merken en de persoonlijke aandacht hebben ze er een mooie boetiek erbij in de Kromstraat.

Ondertussen ben ik alweer bezig met de inkoop voor het najaar/winter 2013/2014. Het merk Antigel (nu in de winkel voor de badmode) is zo naar tevredenheid gekocht dat ik dit merk heb ingekocht als lingerie voor het najaar/winter. Dit vanwege de perfecte pasvorm en leuke prints.

Maar, laten we niet het huidige seizoen vergeten: nog volop mooie lingerie-setjes en niet te vergeten super badmode. Eind mei komt zelfs nog een nieuwe zending binnen van Boho-bikini’s!

Op 8 en 9 juni is er een event in de Kromstraat, Bakkerij Moeskops bestaat 150 jaar en viert dit met een groots ontbijt op zondag 9 juni. De winkels zullen dan (bijna) allemaal open zijn, en natuurlijk is Pluche ook geopend.

Op naar het mooie weer en tot snel!
Bianca