Nieuws blog

LEES HIER ONZE LAATSTE NIEUWTJES EN BLOGS

Bikinibiza & PilyQ

Goedemorgen dames,

Taadaaa, ja het is waar: Bikinibiza & PilyQ zijn ingekocht voor de bikini-lovers!

De bikini’s van Bikinibiza zijn van 2 Nederlandse dames (uit eindhoven) die al jaren bekend staan om hun uitgesproken, leuke, lieve bikini’s. Je herkent ze aan alle frutsels en friemels op vooral de top en een randje aan het broekje. Dit jaar zijn zelfs de bijpassende armbanden inclusief!! GRATIS !!! Ook heb ik ingekocht voor de jonge fashionista’s! Voor de meisjes zijn de kleuren wit in 2 varianten en blauw/groen, zeg maar petrol kleur.

Voor de dames zijn de kleuren, wit (ook in 2 varianten), zwart (ook in 2 varianten) en de petrol kleur.

Ca 10 maart verwacht ik ze binnen …. wees er snel bij want de vraag is enorm!

De bikini’s van PilyQ zijn wat meer BOHO-IBIZA-STYLE. Uitgesproken ontwerpen in mix met verschillende materialen. Ze komen uit Maimi maar zijn op de Europeese maten gemaakt. (dus iets groter op de billen) Bij dit merk zien we veel bijpassende accessoires die de look helemaal compleet maken.

De levering verwacht ik rond 15 maart in de winkel. Ze zijn al onderweg maar je weet nooit hoe de pet van de douane staat… afwachten!! Als je Pluche op facebook hebt ben je meteen up-to-date, want ik post het als er een merk binnen is.

Morgen, 1 maart bestaat Pluche 1 jaar… wat vliegt de tijd. Het was heel leuk, soms minder leuk, inspannend, veel geleerd (over hoe de dingen wel, maar zeker ook niet moeten) en veel leuke, lieve, en interessante mensen leren kennen wat ik in deze misschien nog wel het meest belangrijk vind!! Er zijn in ieder geval mooie vriendschappen door ontstaan die ik niet had willen missen xxx

Om deze verjaardag met jullie te vieren heb ik een leuke Calvin Klein actie bedacht: 50% korting op de gehele collectie van Calvin Klein, ook voor de heren. (zo lang de voorraad strekt in de winkel, tm 8 maart 2014)

Ik heb leuke cupcakeje’s laten maken voor Susarosa.nl en er staan flesjes prosecco klaar om het samen met jullie te vieren!!

Bedankt allemaal voor jullie vertrouwen in mijn Pluche. Ik hoop nog meer mensen te ontmoeten de komende jaren, dames blij te maken, een luisterend oor te zijn en nog meer te leren.

Voor diegene die Carnaval vieren: heel veel plezier!

Voor diegene die naar de zon gaan: lekker relaxen en ik heb mooie bikini’s hangen  🙂

Voor diegene die naar de sneeuw gaan: kom heelhuids terug ajb!

 

Veel liefs,

Bianca x