Nieuws blog

LEES HIER ONZE LAATSTE NIEUWTJES EN BLOGS

Badmode, Sedna, Ladies Lef & Winkelstraat.nl

Met de Herfstvakantie in aantocht hangt ook al weer de badmode in de winkel. Misschien is je bikini of bakpak van van de zomer nog in orde, maar misschien zoek je toch nog iets leuks…? Kom gerust even kijken want er is ook alweer nieuwe badmode binnen van Freya.

Deze week is de (lounge)-wear van Sedna geleverd, wat een plaatje weer! Het is niet allemaal loungewear; de body’s en top’s en 1 specifiek broekje zijn volwaardige kleding voor een gewone dag/avond. Zelfs voor dat ene speciale uitje kun je een item van Sedna aantrekken. Echt mooi!

Ik kan jullie ook vertellen dat Pluche over ca 14 dagen online is bij www.winkelstraat.nl. De mooiste items van Pluche staan online. Als Veldhoven net te ver weg is voor je en je toch net dat ene item wilt hebben.. dan kan dat handig via winkelstraat.nl. Het leuke is dat Bibelot en Zappaz ook online zijn. Zo blijven we samenwerken: online & offline!

En let op: als Pluche online gaat heeft winkelstraat.nl een hele gave winactie van ons drie. (Bibelot, Zappaz en Pluche) Keep in touch zou ik zeggen.

Op 1 & 2 november as is er een te gek ladies-event: Ladies Lef. Zie www.ladieslef.nl. Pluche, Bibelot, Zappaz en Sfeervol Wonen staan samen op 1 stand om het helemaal gezellig te maken voor jullie. Het is een interessant event voor de moderne ” smart & sexy ‘ vrouw anno nu. Laat jezelf verrassen en bezoek ons op 1 of 2 november as!

Tot Pluche!

Bianca