Nieuws blog

LEES HIER ONZE LAATSTE NIEUWTJES EN BLOGS

Badmode 2014

Goh, niet vervelend om met dit zomers gevoel badmode 2014 in te kopen! Een ding is zeker: een groot geluk voor jullie, want ik werd me er toch gretig van!

Afgelopen vrijdag 19 juli was Tilleke van Antigel bij mij thuis met de collectie voor volgend jaar. Dit inkopen kan ook in de winkel maar thuis is het lekker op ons gemak, wel zo fijn. Wat minder leuk was is dat Tilleke na heel veel jaren op 31 juli as afscheid neemt van ons vak. Ze gaat lekker met John genieten en ik zal ze missen. Tilleke: bedankt voor je altijd optimistische eerlijke kijk op zaken, ik zal je missen!

Gelukkig had ze een prachtige collectie meegenomen en ik kan jullie volgend jaar blij maken met 5 verschillende series in de natuurlijk de nog steeds geweldige (cup)-pasvorm van Antigel van A tm G cup. Natuurlijk met veel bijpassende accessoires tot zelfs shirts en short toe! De eerste Antigel bikini’s verwacht ik in november in de winkel.

Vandaag, maandag 22 juli ben ik op bezoek geweest bij Veronique van Rafaella d’Angelo….. Jeetje, als je dit merk ziet hangen op alle rekken dan wil je ook echt alles kopen voor je klant.. wat is dit mooi. Ik ga jullie verrassen met 4 verschillende series met iets uitgebreidere accessoires zoals blouse, tas, kaftan, pareo en jurken. Die serie’s zijn in de kleuren Bruin/Creme, Groen/Blauw, Grijs/Geel, Beige en Geel. Allen vanaf februari 2014 in de winkel.

Het gaafste…. nou ja, in ieder geval heel erg leuk zijn de knal enkelbandjes die ik ingekocht heb. Zo gaaf!! Leuke kleuren welke je met 2 of 3 stuks combineert. Zoooo ibiza style! Vanaf december 2013 al in de winkel.

Het is bloedheet nu, dus computer op slaapstand, morgen dinsdag, 23 juli, is de winkel nog dicht en woensdag ben ik er weer …. met de airco aan.
Zondag 28 juli naar Antwerpen toe. Weer mooie items zien te vinden voor jullie!

Enjoy summer
x