Prima Donna lingerie

Een hoofdrol voor iedere vrouw

Als je een grote cupmaat hebt, is het vaak lastig lingerie te kopen waarin je je echt aantrekkelijk voelt. Zoals dat ook voor veel andere kleding geldt, lijken de mooie, vrouwelijke ontwerpen weggelegd voor diegenen die een maat hebben die wat meer als standaard gezien kan worden. Prima Donna lingerie nam al in de zeventiger jaren afscheid van het idee dat een mooie vrouw een superslanke, of zelfs, broodmagere vrouw is. Het merk verhief de mollige vrouw met natuurlijke rondingen tot haar stijlicoon. Dat uitgangspunt volgt Prima Donna tot op de dag van vandaag. Voor jou, en iedere vrouw met grote borsten, betekent dit dat je zelfs in de cupmaat I zowel kwaliteitslingerie van prachtige kant kunt kopen, als kunt kiezen voor modieuze beha’s met gladde cups. Ook Prima Donna Twist hanteert deze filosofie. Dat is goed nieuws voor iedere vrouw die jong is of zich jong voelt en mooie gladde lingerie met fraaie details wil kopen in actuele kleuren.

Zoveel keus wil iedere vrouw hebben

Prima Donna biedt je de keuze uit tien verschillende lingerielijnen. Tel daar het aanbod van Prima Donna Twist bij op, en je kunt uit maar liefst zeventien lijnen en stijlen kiezen. Een vrouw met een B- of C-cup zou er jaloers van worden. Ook dat hebben ze bij het, inmiddels, Belgische merk goed begrepen. De focus ligt weliswaar op beha’s met een grotere cup, ook vrouwen die wat minder rijk bedeeld zijn kunnen sommige van de modellen aanschaffen. Wanneer je bijvoorbeeld kijkt naar de lingerie uit de lijn Madame Butterfly, wil iedere vrouw die mogelijkheid ook wel hebben. Vanwege de prachtige blauw- en roodtinten, maar ook omdat bloemenprints en fijne kant de boventoon voeren. Een voorbeeld uit de najaarscollectie van het jongere zusje van dit merk, is de Icone-lijn. Gladde lingerie in de kleuren Classy Blue en Pinky Tweed, die de harten van vele vrouwen zal stelen.

Prima Donna lingeriekoop je bij Pluche in Veldhoven

Wanneer je dit merk eenmaal ontdekt hebt, wordt lingerie kopen een feest, ook wanneer je een vrouw bent met wat steviger rondingen. Je vindt de lingerie bij Pluche Veldhoven. In onze lingerieboetiek voeren wij de meest bijzondere- en exclusieve merken en maken wij van een bezoek een feestelijke ervaring voor iedere klant. De winkel is sfeervol opgezet en ingericht en de aandacht voor onze klant en haar, of zijn, wensen heeft de hoofdrol.

0