Lingerie van Pleasure State

Ook dat biedt Australië

Wanneer je Australië vooral koppelt aan kangoeroes, kookwedstrijden en surfen, dan wordt het de hoogste tijd dat daarin verandering komt. Het land heeft veel meer te bieden en het lingeriemerk Pleasure State is daar een voorbeeld van. De modieuze lingerie kwam in 2004 op de markt en omvat diverse lijnen, waarin je niet alleen behaagt, maar je ook behaaglijk voelt. De setjes van dit merk stralen glamour en luxe uit, zonder dat dit ten koste gaat van het draagcomfort en de pasvorm. Het is dan ook niet voor niets, dat Pleasure State in korte tijd een aansprekende naam geworden in de lingeriewereld en daarin meespeelt op het hoogste niveau.

Voor iedere vrouw, voor ieder figuur

Niet alleen smaken verschillen, ook iedere vrouwenlichaam is anders. Wanneer je lingerie koopt, wil je daarmee je sterke kanten benadrukken en jouw vrouwelijke vormen optimaal tot hun recht laten komen. Pleasure State lingerie biedt je die mogelijkheid door je de keuze te geven uit vier verschillende lijnen. Met de Couture-lijn laat het merk zien waar het voor staat. Deze lijn omvat zowel setjes met een barokke uitstraling, als lingerie met een eenvoudige belijning en sluit aan bij iedere stemming denkbaar. De lijn White Label richt zich op de stijlvolle, zelfverzekerde vrouw, die droom en werkelijkheid durft te verbinden. De VIP-collectie van dit merk biedt je fraai uitgevoerde beha’s in cupmaten van DD tot G en accentueert je ronde vormen. Ben je juist een vrouw die het prettig vindt wanneer Moeder Natuur een handje geholpen wordt? Dan is My Fit, met haar stijlvolle kanten en naadloze push-up beha’s, de lijn voor jou.

Pleasure State lingerie bij Pluche in Veldhoven

In een lingerieboetiek die zich kenmerkt door een exclusieve collectie met merken uit het topsegment, mag een naam als Pleasure State niet ontbreken. Dat is dan ook niet het geval. Wanneer je voor Pleasure State lingerie Veldhoven bezoekt, vind je die bij ons. Je kunt je keuze maken uit setjes uit een van de vier lijnen en – uiteraard – ook je ogen de kost geven aan alle andere bijzondere merken die wij voeren. Pluche staat voor kwaliteit en dat merk je niet alleen in ons aanbod. De ontvangt is vriendelijk en betrokken en onze service en ons maatwerkadvies zijn erop gericht jou met lingerie naar buiten te laten gaan, die je in alle opzichten past. Zo voel je je op-en-top vrouw.

0