Marie Jo en Marie Jo LAventure lingerie

Een fraai product van onze zuiderburen

Marie Jo is een Belgisch lingeriemerk, dat in 1981 ontstond. In dat jaar bracht het merk Prima Donna een beha, Marie Jolie, op de markt en het succes daarvan had, een jaar later, een collectie onder eigen naam tot gevolg. Inmiddels zijn er de nodige decennia voorbij gegaan en heeft het merk vele aanhangsters. De populariteit is zodanig groot dat Marie Jo lingerie inmiddels een aantal klassiekers kent, die een vast onderdeel uitmaken van haar collectie. Natuurlijk staat het je vrij willekeurig welke beha uit de collectie van dit merk te kopen. Een aanrader, zeker bij een eerste kennismaking, is te kiezen voor een van klassieke modellen. Dit zijn beha’s uit de lijnen Avero en Jane van Marie Jo of uit de lijn Tom van Marie Jo LAventure.

Getest door vrouwen zoals jij

Of je nu voor Marie Jo Veldhoven bezoekt, of in onze lingerieboetiek Marie Jo LAventure koopt: wanneer je lingerie van dit merk aanschaft, weet je zeker dat er veel aandacht uitgegaan is naar de pasvorm. Die is zeer goed, niet in de laatste plaats omdat nieuwe ontwerpen getest worden door een groep vrouwen, ieder met hun eigen figuur en cupmaat. Het uitgangspunt van dit merk is dan ook iedere moderne vrouw lingerie te bieden waarin zij zich iedere dag, in elke situatie, prettig voelt. Een van de producten waarop het merk zich in het bijzonder richt, is de push-up beha. Deze kan, wanneer je een wat meer gevuld decolleté wilt, opgevuld worden met speciale pads. Marie Jo LAventure lingerie is het jongere, wat meer sexy zusje van het merk. De collecties van dit onderdeel kenmerken zich door speelse, stijlvolle details en grafische prints.

Marie Jo LAventure lingerie in Veldhoven

Als je eenmaal kennisgemaakt hebt met de fantastische beha’s van Marie Jo lingerie, dan is de kans groot dat het merk er een fan voor het leven bij heeft. Niet in de laatste plaats omdat de collecties ook slips in diverse modellen en uitvoeringen en zelfs shapewear omvatten. Wanneer je voor Marie Jo LAventure lingerie Veldhoven in gaat, dan is onze lingerieboetiek de plek waar je moet zijn. Hier vind je de collecties van beide merken, naast een breed aanbod in andere unieke en bijzondere lingeriemerken. Allemaal bedoeld voor vrouwen die gezien willen en mogen worden en die wij graag op maat adviseren.

0