Lingerie van Lise Charmel

Een merk met veel aanhangers

De kans dat een vrouw ‘nee’ zegt tegen verfijnde lingerie die met zorg en vakmanschap gemaakt is, is klein. Zeker niet, wanneer je je bedenkt dat bij de vervaardiging daarvan gebruikgemaakt is van luxe materialen, zoals zijde, satijn en Franse, zogenaamde guipure, kant. Hoewel die topkwaliteit natuurlijk ook zijn prijs heeft, kan Lise Charmel lingerie terugvallen op een zeer trouwe klantenkring. Dat zegt veel over de goede balans tussen prijs en kwaliteit en is een referentie die uitnodigt de collectie eens te bekijken wanneer je op zoek bent naar een lingeriesetje. Ongetwijfeld doe ook jij jezelf of je geliefde een zeer groot plezier met een setje uit de collectie van dit merk.

Een ervaren trendsetter die blijft vernieuwen

Het Franse lingeriemerk zag ruim een halve eeuw geleden het levenslicht. Begonnen als corsettenatelier in de zijde-hoofdstad Lyon, groeide het merk uit tot de grote naam op lingeriegebied die het vandaag is. Zeker toen het in de jaren negentig begon artistieke guipure kantpatronen in de lingerie te verwerken, werd het bedrijf in de lingeriewereld een trendsettende partij. Het merk is continu bezig met vernieuwing, zowel in het gebruik van technieken, als in de materiaal- en kleurkeuze. Het allerbelangrijkste is echter dat het merk er voor jou, de klant, is. Het speelt in op de behoeften en voorkeuren van moderne vrouwen, bijvoorbeeld door onder de naam Cruise een casual lijn te introduceren. De maatvoering is bovendien zodanig, dat je niet alleen fraaie, sexy lingerie kunt kopen wanneer je een standaardmaat hebt: ook vrouwen met een grotere cupmaat, vinden in de collecties van Lise Charmel verfijnde lingerie waarin zij zich op hun aantrekkelijkst kunnen voelen.

Lise Charmel lingerie Veldhoven kopen

Wil je jezelf eens echt in het zonnetje zetten of zoek je een mooi cadeau voor je vriendin of vrouw? Dan slaag je met de verfijnde lingerie van dit merk beslist in je opzet. Je vindt de fraai afgewerkte beha’s, broekjes en accessoires van Lise Charmel lingerie Veldhoven bij Pluche. In prachtige kleuren en met aansprekende namen zoals Jetee des Fleurs, Silk Exception en Desir Karma, heeft dit merk voor iedere vrouw in iedere stemming het lingeriesetje dat past. Kom naar de sfeervolle, unieke boetiek van Pluche of schaf het setje van je keuze aan in de online shop!

0