La Perla lingerie

indrukwekkend in alle opzichten

La Perla is al sinds jaar en dag een zodanig bekende naam op lingeriegebied, dat zelfs de schrijver Jef Geeraerts een van zijn hoofdpersonen regelmatig een setje voor diens vrouw liet kopen. De kans dat je de schrijver niet kent, is dan ook vele malen groter dan dat je nog nooit van het lingeriemerk gehoord hebt. De naam en faam van dit merk spreken ook voor zich, wanneer je je mee laat voeren door de schitterende collecties. Deze zijn een ware ode aan iedere vrouw die verleidelijke weelde weet te waarderen en zich hult in een van de prachtige creaties van dit merk.

Luxe lingerie in het hoogsegment

Hoewel La Perla lingerie van oorsprong Italiaans is, is het inmiddels in handen van een Londens bedrijf, dat ook het management voert voor vele modellen en bekendheden. De kinderschoenen waarin het merk bij de start in 1954 stond, heeft het inmiddels dan ook al lang uitgetrokken. Het bedrijf heeft niet alleen de ambitie de positie in het topsegment te behouden, maar ook om door te groeien naar een merk dat met alle recht als luxe gekwalificeerd kan worden. Er wordt veel geld uitgegeven aan campagnes, die duidelijk moeten maken dat de La Perla-vrouw vele verschijningsvormen kent. Ieder model en iedere stijl in de collectie sluit aan bij een bepaald type en het kan niet anders dan dat ook jij een La Perla-vrouw in jezelf herkent. Behalve dat het merk zich kenmerkt door prachtige ontwerpen en gebruikmaakt van hoogwaardige materialen en technieken, is ook de breedte van de diverse lijnen een zeer prettige bijkomstigheid. Weet het merk jou te raken? Dan kun je er voor ieder onderdeel van je lingerie terecht. Bijzonder vermeldenswaardig zijn daarin de bustiers en de body’s die zodanig fraai uitgevoerd zijn, dat ze een zichtbare plaats in je outfit verdienen.

La Perla lingerie Veldhoven kopen

Wil je jezelf, je vriendin of je vrouw echt een onbetaalbaar groot plezier doen? Dan is de aankoop van de lingerie van dit topmerk een investering waar je beslist geen spijt van zult krijgen. Je vindt de fraaie, zeer exclusieve ontwerpen van La Perla lingerie bij Pluche in Veldhoven. In deze kleine, sfeervolle boetiek vindt iedere liefhebber van luxe lingerie wat hij of zij zoekt.

0