Empreinte lingerie

Een ode aan de vrouw

Hoewel je soms misschien ook wat nadelen ervaart, staat buiten kijf dat het feit dat je een vrouw bent ook vele voordelen heeft. Al was het alleen maar omdat je je ongegeneerd uit kunt leven in het kopen en dragen van luxe lingerie. Een blik in de collectie van Empreinte lingerie zal je waarschijnlijk des te enthousiaster maken. Bij dit merk weet men wat vrouwen willen: zachtheid, luxe, een geweldig draagcomfort en hier en daar wat subtiele correctie. In de lingerie van dit Franse merk voel je je echt een godin en die belevenis alleen al geeft het merk een klasse die niet in geld uit te drukken is.

Mag het een kantje meer zijn?

Empreinte is gestart in 1946, in het Franse Brest. Zoals vele grote lingeriemerken, richtte ook dit merk zich in eerste instantie op de vervaardiging van corsetten. Hoewel de tijd van dit type maatwerk inmiddels al vele jaren achter ons ligt, heeft de lingerie ook vandaag nog een pasvorm die aanvoelt als maatwerk. Die speciale aandacht voor jou als vrouw, vergroot het gevoel van luxe wanneer je de lingerie van het merk draagt.
Empreinte lingerie brengt ieder seizoen een nieuwe collectie op de markt en deelt haar producten in twee categorieën in. De lingerie die onderdeel uitmaakt van de groep De Verleiding omvat beha’s, slips en body’s waarbij kant en borduurwerk de hoofdrol spelen. Houd je van vrouwelijke ondermode, maar is een overdaad aan randjes en kantjes wat minder je ding? Dan speelt de lijn De Musts in op jouw behoeften, door je fraai afgewerkte, luxe lingerie te bieden met een net wat minder frivole uitstraling. In beide series kun je, per product, kiezen uit diverse modellen en kleuren. Goed nieuws voor vrouwen met een wat kleinere- of juist grotere cupmaat is dat de supervrouwelijke lingerie in de maten A tot en met E te koop is.

Empreinte lingerie koop je in Veldhoven

Wil je je onderdompelen in luxe en je echt op en top vrouw voelen? Kom dan naar Pluche in Veldhoven en trakteer jezelf op deze fraaie Franse lingerie. Ook mannen die een persoonlijk, en ongetwijfeld zeer gewaardeerd, cadeau voor hun vrouw of vriendin willen kopen zijn van harte welkom. In de kleine, met aandacht ingerichte boetiek vind je een uitgebreide collectie lingerie van bijzondere merken.

0