Chantelle lingerie

vrouwelijke zachtheid

Een oogopslag, een klein plagerijtje of een uitdagend stukje kant: dat alles kan onderdeel uitmaken van het kat-en-muisspel dat verleiden heet. Spannend, maar ook een aanslag op je energie en concentratievermogen, wanneer je hier continu mee bezig zou zijn. Soms wil je je vooral vrouw voelen en je omhullen met zachte materialen. Bij Chantelle lingerie is alleen de naam al zacht en in dat gevoel word je niet teleurgesteld wanneer je onderdelen van de lingeriecollectie draagt. Het merk kent een lange traditie en is in 1876 gestart. In die tijd met het populaire, lichaamsvormende- en misvormende, korset. Inmiddels ligt dat vrouwonvriendelijke tijdperk al vele decennia achter ons en heeft het merk laten zien ook op het gebied van hedendaagse, luxe lingerie haar aandeel te kunnen leveren. Van kant tot naadloos en van semi-transparant tot ondersteunend: dit merk biedt je lingerie die getuigt van vakmanschap en die je iedere dag een goed gevoel geeft.

Het merk met vele collecties

Chantelle heeft voor iedere vrouw wat wils. Het merk kent maar liefst 22 verschillende lijnen, in stijl variërend van sportief en praktisch tot complete lijnen, met onderdelen waarin kant de boventoon voert. Een voorbeeld daarvan is de lijn Opera, waarbinnen je niet alleen prachtige kanten beha’s in diverse modellen vindt, maar ook bijpassende slips, jarretels, een kousenband of bustier kunt kopen. Wat meer ingetogen in materiaalgebruik en modellen, is de lijn Graphique. Moet je lingerie vooral praktisch en weinig zichtbaar zijn? Dan is Basic Invisible de lijn waarin je ongetwijfeld de artikelen van jouw keuze vindt. In alle gevallen is sprake van kwalitatieve, vrouwelijke ondermode, afhankelijk van het model oplopend tot en met cupmaat H.

Chantelle lingerie in Veldhoven

Pluche mag zich met recht specialist noemen op het gebied van lingerie en badmode. De merken die je bij ons vindt, zijn in veel gevallen lingeriemerken die lang niet overal te koop zijn. Chantelle past misschien wat minder nadrukkelijk in die categorie. Om de hoge kwaliteit en het vakmanschap van deze lingerie kan echter niemand heen. Het is daarom vanzelfsprekend dat dit merk een plaats heeft in onze hoogwaardige collectie. Wij nodigen je graag uit de lingerie van dit merk, en die van de andere merken die wij voeren, in onze boetiek te komen bewonderen en passen. Het moet wel heel vreemd lopen, wil je niet met een of meerdere setjes weer vertrekken!

0