Lingerie van Chantal Thomass

Met- en voor vele gezichten.

Niet iedere vrouw is hetzelfde en, belangrijker nog, niet iedere vrouw is steeds hetzelfde. Je wil verleiden of verleid worden, provoceren of een chique elegantie uitstralen, nadrukkelijk aanwezig zijn of je charme op een ingetogen manier tonen. Wat je stijl of stemming ook is: in Chantal Thomass lingerie kun je al die gezichten laten ziet. Het merk biedt je de gelegenheid te zijn wie je wilt zijn en je eigen sfeer en verhaal te maken. Op het moment en op de manier die jij kiest.

Geen ondergoed, maar mode

Iedere lijn uit de collectie van Chantal Thomass speelt in op de stemming die je op het bepaald moment voelt, of de rol die je wilt spelen. De modellen uit de lijn Encens’moi, vrij vertaald ‘verleid me’, zijn ingetogen en geven subtiele hints aan de fantasie. In een setje uit de lijn Capricieuse deel je kleine plaagstootjes uit en ben je zowel uitdagend als onschuldig. En zoek je een echte hoofdrol? Dan zorgen de prachtige kanten creaties uit de Vertige-lijn ervoor dat niemand om je heen kan. Of je die rol nu als femme fatale, verleidster of volmaakte onschuld in wilt vullen. Welke stijl ook bij je past en hoe je je ook wilt tonen: in de lingerie van dit merk kom je optimaal tot je recht en kun je je stoutste dromen waarmaken. Het is dan ook niet voor niets dat de oprichtster van dit merk stelt dat lingerie een echt mode-item is. En dus net zo in jouw zichtbare- of persoonlijke leven past, als de rest van je kleding.

Chantal Thomass lingerie Veldhoven kopen

Wanneer je niet alleen wilt verleiden, maar ook verleid wilt worden, dan is een bezoek aan de boetiek van Pluche in Veldhoven een actie die je zeker moet nemen. Hier vind je, naast de diverse modellen uit de collectie van Chantal Thomass, ook lingerie en badmode van diverse andere exclusieve merken. Het moet dus wel heel vreemd lopen, wil je geen setje aan kunnen schaffen waarin jouw stijl en stemming optimaal tot uitdrukking komen.

0