Aubade lingerie

vrouwelijke verleiding ten top

Langdurig had lingerie vooral een praktisch doel en was, letterlijk, meer sprake van een keurslijf, dan van sensuele onderkleding. Ook Aubade stamt uit die tijd. Als officieel merk werd het gelanceerd in 1958, toen lingerie ook verleidelijk mocht zijn. Sindsdien geniet Aubade lingerie bekendheid bij iedere liefhebster, en liefhebber, van ultra-vrouwelijke ondermode. Het merk bracht al eerste gekleurde lingeriesetjes op de markt en volgt in haar kleurpalet tot op de dag van vandaag de sfeer van het seizoen. De Aubade-vrouw durft uit te dagen, maar blijft elegant. Dat was, en is nog steeds, zichtbaar in zowel de collecties als de reclame-uitingen van dit trendsettende merk.

Van mooie lingerie geniet je samen

Aubade zet al sinds het begin van haar bestaan de toon in lingerie. Het was het eerste merk dat complete setjes in haar collectie had en vele modellen werden door dit merk geïntroduceerd. Zo zouden de tanga en de string er zonder dit toonaangevende lingeriemerk mogelijk nooit geweest zijn. Het merk loopt ook voorop in het experimenteren met, bijvoorbeeld, de liftende eigenschappen van nieuwe materialen. Iedere vrouw wil er graag verleidelijk uitzien. Om zich prettig en zelfverzekerd te voelen, maar zeker ook om door haar partner begeerd te worden. Aubade haalde al in de jaren 70 dat gegeven uit de taboesfeer door de interactie tussen mannen en vrouwen in haar campagnes te betrekken. Niet alleen het mannenoog wil wat, ook een vrouw heeft graag te maken met een opwindende partner. Het merk breidde haar collectie daarom niet alleen al uit met de ondeugende lijn Boîtes à Désir voor vrouwen, maar introduceerde in 2013 ook een sexy boxerlijn voor mannen.

Aubade lingerie Veldhoven kopen

Wanneer er een merk is dat de kunst van het verleiden begrepen heeft, dan is dat Aubade lingerie. Dat laat het lingeriemerk zien in haar brede collecties, haar reclamecampagnes en kalenders, en ook in de “lessen in verleiding” waar het in de jaren 90 mee begonnen is. Wanneer ook jij je van je meest vrouwelijke, sensuele kant wil laten zien, dan zet je een prima stap door de lingerie van dit merk aan te schaffen. Aubade maakt, naast andere exclusieve- en bijzondere lingeriemerken, onderdeel uit van de collectie van Pluche Lingerie in Veldhoven. Je wordt door ons ontvangen in een kleine, sfeervolle winkel, die je alle mogelijkheden biedt de setjes aan te schaffen waarin jij je het meest begeerlijk voelt.

0