Lingerie van Antinea

Antinea lingerie: dat straalt klasse uit

Wanneer je jezelf voorstelt in een zwart kanten lingeriesetje en bedenkt hoe je partner zal reageren, dan prikkelt dat ongetwijfeld je fantasie. Zo’n setje ook echt dragen, is voor veel vrouwen echter een ander verhaal. Misschien ben je niet helemaal tevreden over je figuur of heb je het idee dat zo’n setje je een goedkope uitstraling geeft. Dat niets minder waar is blijkt, wanneer je eens kijkt in de collectie van Antinea by Lise Charmel. Ook bij de meest uitdagende combinaties, spat de verfijning er vanaf. Of je nu inderdaad kiest voor die zwarte kant, het meer ingetogen roomwit of je laat verleiden door een setje in een mooie cerise kleur. Lise Charmel is dan ook niet voor niets toonaangevend in verfijnde, Franse lingerie. Diezelfde verfijning zie je terug in andere merken die onder de vlag van dit bedrijf geïntroduceerd worden.

Ieder seizoen twee collecties

Antinea komt ieder seizoen met twee collecties: twee voor de lente en zomer, en twee voor de herfst en winter. De eerste collectie voor dit najaar omvat onder andere de genoemde zwart kanten setjes, uitgebracht onder de naam Reve Andalou. Ook lingerie in een fraaie blauwtint, roomwit en cerise maakt onderdeel uit van de nieuwe najaarscollectie. Houd je het liever wat simpeler? Dan vind je in de lijn Essentiel Fit een luxe eenvoud in de zwarte en huidkleurige ontwerpen. Behalve de variërende collecties, heeft het merk ook een tijdloze collectie, Les Intemporelles genaamd. Je zou die collectie kunnen zien als meer basic, en binnen de collectie van Antinea is dat misschien ook wel zo. De drie klassieke lijnen uit deze collectie bieden je de mogelijkheid geheel naar jouw smaak en voorkeur een setje samen te stellen. Je kunt daarbij kiezen voor naadloos en onzichtbaar, maar ook voor de roomkleurige kant van de lijn Antinea Madame gaan.

Antinea lingerie in Veldhoven

Wat je voorkeur ook is en hoe uitdagend of ingetogen je je lingerie ook kiest: in de lingerie van dit luxe merk ben je hoe dan ook stijlvol en aantrekkelijk. Bezoek je voor Antinea lingerie Veldhoven? Kom dan naar onze lingerieboetiek Pluche. We ontvangen je daar graag wanneer je jezelf wilt trakteren op luxe lingerie, of als je een smaakvol cadeau voor je partner zoekt. Ons exclusieve assortiment biedt je een kijkje in de wereld van vele topmerken en er is ongetwijfeld een stijl bij die aansluit op hetgeen jij zoekt.

0