Bovenmode

Dit ben ik

Natuurlijk, de eerste stap in het samenstellen van je outfit begint in veel gevallen bij de aanschaf van een colbert, een broek of rok, of een jurkje. Schoenen, accessoires, zijdezachte panty’s of een fraai hemdje maken jouw outfit helemaal compleet. Je kunt door de keuze die je daarin maakt, de puntjes op de i zetten. En, zelfs wanneer je in een omgeving werkt waar strikte kledingvoorschriften zijn, met eyecatchers in je kleding jouw voorkeur en persoonlijkheid benadrukken.

Klik op een logo voor meer informatie over het merk

Creëer een outfit met klasse

Benen omhuld door een paar luxe kousen van Falke of Chantal Thomass, een satijnen hemdje van Gold Hawk met een fragiel kantje, of een classy body: het zijn vaak juist de accenten in je outfit, die het beeld bepalen dat je neerzet. Dat kan een zakelijk zijn wanneer je naar je werk gaat, of ervoor zorgen dat alle ogen op jou gericht zijn wanneer je een feest of een club bezoekt. Ingetogen, lief of uitdagend: door je kleding met onze vrouwelijke bovenmode te combineren laat je zien wie je bent of wat je uit wilt stralen.

De bovenmode van Pluche

Pluche biedt je de keuze uit een breed scala aan luxe lingerie- en badmodemerken. Hemdjes van Gold Hawk en body’s uit onze collectie zijn zodanig fraai uitgevoerd, dat ze ook een zichtbaar onderdeel van je dagelijkse look kunnen en mogen zijn. De Daarnaast kun je bij ons terecht voor panty’s en kousen van merken uit het topsegment en vind je, zeker in de collecties van een aantal badmodemerken, jurkjes die je op ieder feest doen stralen. Wanneer je bovenmode in Veldhoven gaat kopen, mag je onze boetiek beslist niet overslaan!

0