Pain de Sucre Badmode

Dat vraagt om meer...

Hoewel de Nederlandse vertaling je misschien het idee geeft dat dit merk je mierzoete creaties biedt, is daar bij de badmode absoluut geen sprake van. De collectie van dit Franse badmodemerk omvat schitterende bikini’s en badpakken in heldere kleuren. De diverse tops en broekjes doen recht aan je vrouwelijke vormen en geven je de mogelijkheid het accent in je strandoutfit daar te leggen waar jij het wilt hebben.

Vrouwelijk en veelzijdig

Pain de Sucre staat bekend om haar materiaalgebruik en kent dan ook vele aanhangsters. Behoor jij tot die groep? Dan kun je er voor kiezen dezelfde bikini in meerdere kleuren aan te schaffen. Heb je liever wat meer keuze in modellen? Dan kun in de collectie te kust en te keur gaan of met de bikinitop Miles iedere keer weer anders voor de dag komen. De top, die verkrijgbaar is in diverse effen kleuren en met prints, kan op maar liefst vijf verschillende manieren gedragen worden. Ook wanneer je een vrouw bent die zich liever in een badpak dan in een bikini op het strand vertoont, ben je bij dit merk aan het goede adres. De keuze in badpakken is zeer breed. Bovendien is bij geen van de modellen sprake van een ‘zwemharnas’, want ook in de badpakkencollectie voert vrouwelijkheid de boventoon. Alle badpakken hebben dan ook een belijning die jouw pluspunten optimaal accentueren. Om je badkleding om te toveren in een passende outfit voor een terrasbezoek of wandeling over de boulevard, kun je bovendien kiezen uit allerlei bijpassende pareo’s, jurkjes en zwierige broeken.

Pain de Sucre bikini’s en badmode kopen

Besluit je dit jaar de zon zelf mee naar het strand te nemen? Koop dan een van de kleurige bikini’s of badpakken bij Pluche in Veldhoven. Naast de badmode van dit Franse merk, biedt Pluche je een grote keuze uit strandkleding van andere exclusieve merken. Het moet dus wel heel vreemd lopen, wil je daar geen badkleding naar jouw smaak vinden. In de sfeervolle winkel kun je van nabij de collectie bekijken en diverse combinaties passen. Is het makkelijker voor je via het internet te kopen? Dan geeft ook de online shop je toegang tot de unieke collectie van Pluche.

0