Badmode

Je mag weer gezien worden!

De zon schijnt, de temperaturen lopen op en het strand of het zwembad lokt weer. Met een beetje fantasie, zie je jezelf al weer heerlijk met een drankje in het zand liggen, omgeven door je gezin of je beste vrienden. Als stralend middelpunt, gehuld in exclusieve badmode of als een ontspannen observator van alle vrolijke drukte. Hoe dan ook: je coltrui, laarzen en winterjas kunnen weer in te kast en het is tijd om je weer te laten zien. Vanaf een A t/m H-cup, ook voor jonge meiden!

Klik op een logo voor meer informatie over het merk

Badmode voor iedere vrouw

Of je nu zelfverzekerd bent, of wat meer verlegen: op het strand ben je wat kwetsbaarder dan wanneer je je dikke winterjas aan hebt. Daarom is het belangrijk badmode aan te schaffen waarin je je prettig voelt. Een goede pasvorm is essentieel, maar natuurlijk kies je je strandkleding ook op basis van meer emotionele argumenten. Bovendien wil je, als het even kan, niet het idee hebben een uniform aan te hebben en jouw stijl ook via je badkleding zichtbaar maken. Dan is het belangrijk in een boetiek terecht te kunnen die niet alleen een veelheid aan merken en modellen biedt, maar ook een collectie heeft die wat minder alledaags is. Zodat je precies die bikini of dat badpak kunt kopen dat aansluit bij jouw optimale strandbeleving. Vaak stopt de dag niet op het strand, maar maakt ook een drankje of een hapje onderdeel uit van zo’n uitje of vakantie. Een bijpassend jurkje verlengt je prettige strandgevoel en maakt dat je er ook op een terrasje verzorgd en vrouwelijk uit ziet.

Luxe badmode koop je in Veldhoven

Zoek je een boetiek die je een ruime keuze in bijzondere merken biedt? Dan ben je voor exclusieve badmode bij Pluche aan het juiste adres. Een bezoek aan de boetiek van Pluche, brengt je in een omgeving waar unieke badkleding en lingerie de boventoon voeren, in veel gevallen van wat minder alledaagse merken. Zo begint de voorpret van jouw strandbezoek of –vakantie al in de winkel.

0