Ritratti lingerie

Portret van een vrouw

Ritratti betekent ‘portretten’ en dat is precies waar dit Italiaanse merk voor staat. Niet alleen is iedere vrouw anders, diezelfde vrouw wil ook een ander gezicht laten zien, afhankelijk van haar stemming of het moment. Dat straal je uit met je kleding, make-up en haardracht en daar moet ook je lingerie bij passen. Ritratti lingerie biedt je de mogelijkheid steeds weer een ander portret van jezelf te schilderen, vooropgesteld dat je van moderne, luxe lingerie houdt. Maar laten we eerlijk wezen: welke vrouw zegt daar nee tegen? Al helemaal niet wanneer je weet dat die lingerie een product is van Italiaans vakmanschap. Je draagt bovendien ondermode waar niet je hele stad of dorp in loopt. Het merk is, na een overname door het textielbedrijf Tex Zeta, in 2010 pas echt begonnen de Europese markt te veroveren. En de gedachte alleen een werkelijk exclusief setje te dragen, maakt ook jou bijzonder.

De balans tussen droom en werkelijkheid

Ritratti lingerie is kleurrijk en stijlvol. Details van kant worden gecombineerd met luxe stoffen. Daarbij kun je kiezen uit bedrukte materialen of juist voor effen stoffen kiezen, een setje met contrastkleuren aanschaffen of voor een chique look in een kleur gaan. Het merk biedt naast beha’s en slips in diverse modellen, ook body’s, onderjurkjes en onderrokjes. Dus als je wilt, kun je de verfijning van deze lingerie bijna over je hele lichaam voelen. Hoe dan ook, zul je je daarin in alle gevallen op-en-top vrouw voelen. Wil je eens iets anders dan kant en zijde? Dan vind je in de nieuwe najaarscollectie van dit merk zelfs een leren onderjurkje, dat je de uitstraling van een echte ster geeft.

Ritratti lingerie in Veldhoven kopen

Pluche is erop gericht bijzondere lingerie uit het topsegment toegankelijk te maken voor de Nederlandse vrouw. Het zal je dan ook niet verbazen, dat de verleidelijke luxe van het Italiaanse topmerk onderdeel uitmaakt van onze collectie. Ook wanneer je niet om de hoek woont, is een bezoek aan onze boetiek voor iedere lingerieliefhebster, en liefhebber, de moeite waard. Zeker omdat je er niet alleen op kunt rekenen bij ons een schitterende collectie te vinden, maar ook omdat je met veel aandacht en kennis geholpen en geadviseerd wordt. Laat je verrassen en kom naar Pluche!